berk2header

Maak kennis met onze

Ambassadeurs

ray mears 1
Ray Mears

Ray Mears is een Britse presentator. Hij is gespecialiseerd in bushcraft en overlevingstechnieken. Ray is tevens auteur van diverse boeken over het leven in de wildernis, tv-presentator en oprichter van zijn bedrijf Woodlore.

arjan postma
Arjan Postma

Arjan Postma is een Nederlandse boswachter, televisiepersoonlijkheid en schrijver van natuurboeken. Van zijn hand verschenen Buiten!, Buiten met je hond, Buiten gebeurt het en Hoe één gekke mier de wereld kan veranderen.

sjors van der meer 2
Sjors van der Meer

Sjors van der Meer is auteur van de boeken Vers Hout en Lepel Hout. Passie voor bomen, de natuur en houtbewerking met handgereedschappen, zorgde voor een carrieré in het snijden en bewerken van hout via zijn bedrijf VersHout.

jurjen 2
Jurjen Annen

Jurjen is de oprichter van Bosbeweging en leert mensen hoe je kunt leven in de nederlandse natuur op inheemse wijze. Hoe kunnen we weer volledig mens worden en de natuur centraal stellen in ons leven? Zijn ervaring deelt hij al 14 jaar met duizenden cursisten.

maarten 1
Maarten van der Sluijs

Een paar jaar geleden starte twee jeugdvrienden een Engelstalig YouTube-kanaal genaamd Dutch Bushcraft Knives. Sindsdien heeft het ruim 300.000 geabonneerde kijkers verzameld en zijn de wekelijkse video's meer dan 18 miljoen keer bekeken.

john de vriez
John de Vries

John de Vries is oprichter en eigenaar van Vriezz Trading. Deze groothandel importeert vele outdoormerken waaronder Pinewood, Sentz en Casstrom. Bekend door de hoge kwaliteit outdoor kleding. John test deze materialen regelmatig zelf tijdens zijn avonturen.

jan
Jan van der Veen

Jan van der Veen is fervent bogenbouwer en schrijver van het boek Houtkoorts. Hierin beschrijft hij hoe je van inheemse houtsoorten een traditionele boog kan maken. Zijn kennis over houtbewerking en bogen deelt hij graag met jong en oud.

erik 1
Erik Schutte

Erik Schutte is o.a. oprichter van survivalschool Extreme Survival. De plek voor wie meer wil leren over leven in de natuur. Samen met een top team van instructeurs geven ze elk jaar aan duizenden mensen unieke en leuke bushcraftcursussen.

marco hens 4
Marco Hens

Marco Hens is de ultieme buitenkok en auteur van het boek In de Hens. In zijn boek neemt hij je stap voor stap mee in het maken van outdoormaaltijden gemaakt van pure seizoensproducten, bereid op open vuur. Hij verteld hier graag meer over.

9

Ambassadeurs

382

Tv / internet series

840K

Volgers

356 jaar

Ervaring