Extra informatie

6 maaltijden

 55,00
Categorie:

Dit ticket geeft van 16 t/m 18 mei 2025 vanaf 14:00 uur op dag 1 tot 15:00 op dag 3 recht op 6 maaltijden in het Bushcraft Café.

De 6 maaltijden bestaan uit:

Ontbijt op zaterdag- en zondagmorgen
Scrambled eggs
Brood
Beleg
Koffie en thee

Lunch op zaterdag- en zondagmiddag
3 soepen
Stokbrood
Koffie en thee
Fruit

Diner op de vrijdagavond
Groene curry met kip
Vegetarische curry
Koffie en thee
Fruit

Diner op de zaterdagavond
Stoofpot rundvlees
Stoofpot zwam
Naanbrood
Koffie en thee

Ontbijt is van 07:00 t/m 09:00 uur.
Lunch is van 12:00 t/m 14:00 uur.
Diner is van 16:30 t/m 19:00 uur.
Bar is open van 20:00 t/m 22:00 uur.

*Het menu kan door omstandigheden wijzigen maar blijft altijd lekker smaken. 🙂

Ingrediënten Curry

Ingrediënten per persoon

– Sperziebonen: ongeveer 42 gr
– Courgettes: ongeveer 17 gr
– Paprika's: ongeveer 0,25
– Uien: ongeveer 83 gr
– Knoflook: een klein beetje
– Pinda's: een klein beetje
– Lente-ui: een paar ringetjes
– Taugé: ongeveer 42 gr
– Kokosmelk: een beetje
– Groene curry: een beetje
– Kip: ongeveer 170 gr kip
– Olijfolie:(30 ml)
– Chilisaus: (15 ml)
– Ketjap manis: (15 ml)
– Honing:(5 ml)
– Kipkruiden: (5 gram)
– Knoflook: 1 teentje, fijngemaakt

Ingrediënten vegetarische Curry

Ingrediënten per persoon

– Sperziebonen: ongeveer 42 gr
– Courgettes: ongeveer 17 gr
– Paprika's: ongeveer 0,25 paprika
– Uien: ongeveer 83 gr
– Knoflook: een klein beetje
– Pinda's: een klein beetje
– Lente-ui: een paar ringetjes
– Taugé: ongeveer 42 gr
– Kokosmelk: een beetje
– Groene curry: een beetje
– Tofu of tempeh: 200 gram
– Olijfolie: (30 ml)
– Chilisaus:(15 ml)
– Ketjap manis: (15 ml)
– Honing: (5 ml)
– Vegetarisch kruidenmengsel: (5 gr)
– Knoflook: 1 teentje, fijngemaakt

Ingrediënten Stoofpot

Ingrediënten per persoon

– 250 gram rundvlees, in blokjes gesneden
– 15 ml olijfolie
– 45 gram grote ui, gesnipperd
– 3 gram knoflook, fijngehakt
– 8 gram tomatenpuree
– 180 ml runderbouillon
– 60 ml rode wijn (bijv. Merlot of een lekkere chianti)
– 60 gram wortel, geschild en in stukjes gesneden
– 65 gram bleekselderij, fijngesneden
– 100 gram aardappel, geschild en in stukjes gesneden
– 1,25 gram gedroogde tijm
– 0,25 gram laurierblaadje
– Zout en peper naar smaak

Ingrediënten vegetarische stoofpot

Ingrediënten per persoon

– Oesterzwam
– 15 ml olijfolie
– 45 gram grote ui, gesnipperd
– 3 gram knoflook, fijngehakt
– 8 gram tomatenpuree
– 180 ml groentebouillon
– 60 ml rode wijn
– 60 gram wortel, geschild en in stukjes gesneden
– 65 gram bleekselderij, fijngesneden
– 100 gram aardappel, geschild en in stukjes gesneden
– 1,25 gram gedroogde tijm
– 0,25 gram laurierblaadje
– Zout en peper naar smaak