Extra informatie

2 maaltijden

 35,00
Categorie:

Dit ticket geeft van 16 t/m 18 mei 2025 vanaf 14:00 uur op dag 1 tot 15:00 op dag 2 recht op 2 maaltijden in het Bushcraft Café.

De 2 maaltijden bestaan uit:

Diner op de vrijdagavond
Groene curry met kip
Vegetarische curry
Koffie en thee
Fruit

Diner op de zaterdagavond
Stoofpot rundvlees
Stoofpot zwam
Naanbrood
Koffie en thee

Ontbijt is van 07:00 t/m 09:00 uur.
Lunch is van 12:00 t/m 14:00 uur.
Diner is van 16:30 t/m 19:00 uur.
Bar is open van 20:00 t/m 22:00 uur.

*Het menu kan door omstandigheden wijzigen maar blijft altijd lekker smaken. 🙂

Ingrediënten Curry

Ingrediënten per persoon

– Sperziebonen: ongeveer 42 gr
– Courgettes: ongeveer 17 gr
– Paprika's: ongeveer 0,25
– Uien: ongeveer 83 gr
– Knoflook: een klein beetje
– Pinda's: een klein beetje
– Lente-ui: een paar ringetjes
– Taugé: ongeveer 42 gr
– Kokosmelk: een beetje
– Groene curry: een beetje
– Kip: ongeveer 170 gr kip
– Olijfolie:(30 ml)
– Chilisaus: (15 ml)
– Ketjap manis: (15 ml)
– Honing:(5 ml)
– Kipkruiden: (5 gram)
– Knoflook: 1 teentje, fijngemaakt

Ingrediënten vegetarische Curry

Ingrediënten per persoon

– Sperziebonen: ongeveer 42 gr
– Courgettes: ongeveer 17 gr
– Paprika's: ongeveer 0,25 paprika
– Uien: ongeveer 83 gr
– Knoflook: een klein beetje
– Pinda's: een klein beetje
– Lente-ui: een paar ringetjes
– Taugé: ongeveer 42 gr
– Kokosmelk: een beetje
– Groene curry: een beetje
– Tofu of tempeh: 200 gram
– Olijfolie: (30 ml)
– Chilisaus:(15 ml)
– Ketjap manis: (15 ml)
– Honing: (5 ml)
– Vegetarisch kruidenmengsel: (5 gr)
– Knoflook: 1 teentje, fijngemaakt

Ingrediënten Stoofpot

Ingrediënten per persoon

– 250 gram rundvlees, in blokjes gesneden
– 15 ml olijfolie
– 45 gram grote ui, gesnipperd
– 3 gram knoflook, fijngehakt
– 8 gram tomatenpuree
– 180 ml runderbouillon
– 60 ml rode wijn (bijv. Merlot of een lekkere chianti)
– 60 gram wortel, geschild en in stukjes gesneden
– 65 gram bleekselderij, fijngesneden
– 100 gram aardappel, geschild en in stukjes gesneden
– 1,25 gram gedroogde tijm
– 0,25 gram laurierblaadje
– Zout en peper naar smaak

Ingrediënten vegetarische stoofpot

Ingrediënten per persoon

– Oesterzwam
– 15 ml olijfolie
– 45 gram grote ui, gesnipperd
– 3 gram knoflook, fijngehakt
– 8 gram tomatenpuree
– 180 ml groentebouillon
– 60 ml rode wijn
– 60 gram wortel, geschild en in stukjes gesneden
– 65 gram bleekselderij, fijngesneden
– 100 gram aardappel, geschild en in stukjes gesneden
– 1,25 gram gedroogde tijm
– 0,25 gram laurierblaadje
– Zout en peper naar smaak